HANDS-ON TRAINING

De opleiding tot injectable specialist is uitsluitend bestemd voor BIG geregistreerde tandartsen, artsen en/of medisch specialisten die zich willen bekwamen in behandelingen met injectables en/of botulinetoxine producten. De markt in minimaal invasieve behandelingen zoals het werken met injectables en/of botulinetoxine producten is booming business. Ook in de media wordt hier in toenemende mate op een positieve wijze aandacht aanbesteed. De vraag naar esthetische behandelingen stijgt sneller dan het aanbod. Dit is een positief teken voor diegene die met deze behandelingen willen starten.

De Fillers Dokter BV biedt hands-on trainingen aan op geselecteerde zaterdagen. Een BIG registratienummer is verplicht om hieraan deel te kunnen nemen. Tevens dient de cursist zijn eigen modellen aan te dragen die behandeld worden tegen gereduceerd tarief. Voor de hands-on training is geen vooropleiding vereist.

Kosten hands-on: 1000 euro excl. btw

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageert u tijdig, indien u interesse heeft middels het contactformulier. 

+31 20 2443 758

Merwedeplein 61
1078 NC

Amsterdam
Netherlands